Selecteer een pagina

Cafetaria in Oude-Tonge

Donny’s Verse Friet is dé rijdende cafetaria in Oude-Tonge, nabij Middelharnis, die je bezoekt wanneer je zin hebt in verse friet. Heb je zin in een patatje oorlog, speciaal of gewoon een patatje met? Kies jouw favoriete variant uit en geniet van heerlijke, knapperige frieten die vers bereid zijn. Hoe heb jij jouw patat het liefst?

Home » Cafetaria Oude-Tonge

Kom écht lekkere friet eten bij een cafetaria in Oude-Tonge

Bij onze cafetaria op wielen in Oude-Tonge, nabij Middelharnis, geniet je van écht verse frieten. De omgeving leent zich uitstekend voor een dagje strand of voor een rustgevende wandeling door de mooie omgeving. Op weg naar het strand krijg jij wellicht trek in iets lekkers. Dan is verse friet natuurlijk nooit verkeerd! De rijdende cafetaria van Donny’s Verse Friet in Oude-Tonge, omgeving Middelharnis, is dé plek waar je dan moet zijn. Bekijk gerust eens wat voor lekkers er allemaal te halen valt. De friet is met de hand gesneden en heerlijk knapperig. Alleen al van de geur loopt het water in je mond. Wil je naast jouw verse friet nog een snack erbij? Hier heb je een uitgebreide keuze aan snacks om jouw maaltijd compleet te maken.

Geef je bestelling door en geniet van verse friet

Zijn je smaakpapillen ontwaakt en heb jij wel trek in verse friet met een snack? Kom dit dan snel eens afhalen bij onze cafetaria in Oude-Tonge, nabij Middelharnis, want er staat een heuse smaaksensatie op je te wachten. Met volle aandacht voor de wensen van de klant, wordt er gezorgd dat jij geniet van jouw bestelde maaltijd. Tot snel!

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  Gesloten
 • WO
  16:00 - 19:00
 • DO
  16:00 - 19:00
 • VR
  12:00 - 20:00
 • ZA
  12:00 - 20:00
 • ZO
  12:00 - 20:00