Selecteer een pagina

Patatzaak in Oude-Tonge

Wanneer je op zoek bent naar een patatzaak in Oude-Tonge, nabij Dirksland en Middelharnis, zit je goed bij Donny’s Verse Friet. Dit is een rijdende patatzaak die in de omgeving nooit te missen is. Hier haal je heerlijke handgemaakte friet met jouw favoriete snack af, om vervolgens volop te genieten! Laat je verwennen door de beste frieten en snacks van onze frietkraam.

Home » Patatzaak Oude-Tonge

Een patatzaak met verse patat in Oude-Tonge, nabij Dirksland en Middelharnis

Een patatje op zijn tijd is heerlijk. Niet alleen in de avond, maar ook gewoon in de middag als snack. Bij ons mag je rekenen op verse frieten van de beste ingrediënten, gemaakt met grote voorliefde voor friet. Zodra wij de verse frieten uit het netje halen, in het bakje doen en aan jou overhandigen, zien ze er prachtig goudbruin uit en zijn ze heerlijk knapperig. De geur alleen al zorgt ervoor dat je niet kunt wachten om het eerste frietje te pakken. Bij Donny’s Verse Friet patatzaak in Oude-Tonge, nabij Dirksland en Middelharnis, worden hoogwaardige kwaliteit frieten, snacks en sausen geserveerd. En dat proef je!

Sluit jouw dagje strand af met een patatje

Oude-Tonge is te vinden in de gemeente Goeree-Overflakkee. Hier heerst een oase van rust en ruimte en je rijdt er door uitgestrekte vergezichten. De omgeving biedt prachtige natuur en een kust waar je heerlijk naar het strand kunt. Ga je door de natuur wandelen of op het strand liggen? Dan kom je geheid langs onze patatkraam. Neem even pauze, geniet van de omgeving en smul van verse friet die je kan afhalen. Beter kan jouw dag niet worden!

Zien wij je snel?

Bij onze patatzaak in Oude-Tonge, nabij Dirksland en Middelharnis, luisteren we aandachtig naar jouw wensen en helpen we je op vriendelijke wijze verder. Je vindt onze cafetaria in Oude-Tonge met zomers weer vaak aan de kust. Daar staan we voor je klaar om jouw bestelling op te nemen. Kom gerust eens langs en wij voorzien je van heerlijke patat!

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  Gesloten
 • WO
  16:00 - 19:00
 • DO
  16:00 - 19:00
 • VR
  12:00 - 20:00
 • ZA
  12:00 - 20:00
 • ZO
  12:00 - 20:00